Nike+ Run Club

Én inkább sprinternek lennék jó, egy busz után 20 kilós fotós táskával is megindulok, de van kishazánkban egy klubnyi ember akik a világból is kifutnának ha tehetnék. Kattints és tudj meg többet a Nike futóklub fotózásáról!

Mint minden országban ahol a Nike jelen van ott létezik egy futóklub ami mindenki számára nyitott és örömmel várják a futni vágyókat. Ők a Nike Futóklub Margitsziget akik minden alkalommal Budapest legkülönbözőbb útvonalaira invitálják a klub tagjait.

Így indultunk el fotózni a Nike pacer-eivel/ coach-aival, akik afféle edzői a futásoknak. Tartják a klubtagokban a lelket miközben együtt küzdik le a kilómétereket, hangulatot visznek a sportba és ettől minden erőfeszítés könnyebb általuk. Ők imádnak futni, én imádok sportot fotózni, mi kell még?!

A futóklubba a legkülönfélébb emberek járnak, ott mégis mindenki egy futó és ez köti össze őket. Mindegy ki milyen szinten van, együtt futnak. Meglelni ebben a szépséget és lefotózni őket tényleg nem egyszerű, de mindig élmény futókat fotózni. Van a futásnak egy olyan pontja amikor repül az ember, az valami tényleg lebilincselő látvány.

Ezeket a pillanatokat vadásztuk a legutóbbi alkalommal. Bár több éve volt az első fotózásom a Nike-val, mégis minden alkalommal izgalommal tölt el bemutatni egy átlagosnak gondolt sportot a legkülönfélébb szögekből. Mondanom sem kell, hogy 1-1 képhez hányszor kellett megkérjem őket, hogy ugyanazon a vonalon fussanak el, újra és újra ugyanazt a távot kértem tőlük amíg meg nem találtuk a legjobb szöget vagy mozdulatot. Irigylésre méltó a kitartásuk, a sport iránt rajongásuk. Bár én inkább két keréken érem magam nyeregben, mégis minden tiszteletem az övék és hálás vagyok a segítségükért, a lehetőségért!

2018-05-16T10:33:00+00:00 April 12th, 2017|Categories: all, sport|Tags: , , , , , , |